HomeForumDownloads
Monday, December 11, 2017

Menu
· Squad Rules
· Server Rules
· Roster


Map Downloads
Our Map Database

Nova HQ Map Database

Click here

To vote for our site

Topics
· Bootcamp
· Match Results
· NovaWorld
· RP: Admin
· RP: CD
· RP: Rules
· RP: SetUp Guides

Login
 



 


 Log in Problems?
 New User? Sign Up!
Inactive accounts will be deleted after 6 months of non usage.

  
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version View next topic
Author Message
Mr.Death
Post subject: Man down  PostPosted: Jan 04, 2008 - 06:21 PM





Sergeant
My gaming computer is down right now but I'll check in from my laptop. I need to get a new nic card. I'm not sure how long this will take but it shouldn't be long.


                    
You're at death's door
 
 Send private message 
Reply with quote Back to top
WanaPint
Post subject:   PostPosted: Jan 06, 2008 - 09:34 AM



Hope it's soon mate Very Happy
 
 Send private message 
Reply with quote Back to top
Cally
Post subject:   PostPosted: Jan 06, 2008 - 10:28 AM





General
NIC Cards are generally reliable ...... What is your problem.


                    
 
 Send private message 
Reply with quote Back to top
Mr.Death
Post subject:   PostPosted: Jan 06, 2008 - 04:43 PM





Sergeant
Cally I have a wireless netork in my home. My desktop computer is NOT wire less it plugs direct from my ISP router. I looked into the device manager and my nic adapter is GONE !!!! it's on the mother board so I can't change that one. I'll put a new card type into an open PCI slot and see if that fixes the issue.
I did plug the ISP router directly into my laptop and it worked fine so it's the on-board NIC ....


                    
You're at death's door
 
 Send private message 
Reply with quote Back to top
Cally
Post subject:   PostPosted: Jan 06, 2008 - 05:11 PM





General
Have a look in the Bios ...... maybe it has been disabled in there.


                    
 
 Send private message 
Reply with quote Back to top
Mr.Death
Post subject:   PostPosted: Jan 06, 2008 - 06:00 PM





Sergeant
Well I'm not sure what happened but after I put the new card in and turned my comp on .......... taaaa daaaa it's working with the now NOT missing NIC !!!!!!! it was not in the device manager or in the BIOS ( looked before ) but I'll leave the new card I installed in ( it won't hurt anything ). So I'm back to my gamming ways.


                    
You're at death's door
 
 Send private message 
Reply with quote Back to top
Display posts from previous:     
Jump to:  
All times are GMT + 7 Hours
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Printable version View next topic
Powered by PNphpBB2 © 2003-2004 The PNphpBB Group
Credits
Fallen Members